El Col·lectiu Mir Geribert hem participat a la XII Lectura compartida i encadenada de poesia a la Masia d’en Cabanyes

En motiu de la Diada de Sant Jordi, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, ha organitzat la XII Lectura compartida i encadenada de poesia, en homenatge a la poesia i a Manuel de Cabanyes i Ballester (1808-1833). L’acte ha comptat amb la presentació del Col·lectiu Mir Geribert, l’actuació del duo Delight, lectures poètiques i un aperitiu vermut, als jardins de la Masia d’en Cabanyes. La Biblioteca Armand Cardona va posar a disposició una selecció de llibres per l’ocasió. La periodista Laura Marín va conduir l’acte.

La presentació del Col·lectiu Mir Geribert va anar a càrrec de Bienve Moya, Mercè Foradada i Blanca Deusdad. Més membres del col·lectiu varen participar a l’acte:, Teresa Costa-Gramunt, Lola Rojas, Xavier Vernetta, Xavier Hernàndez, Miquel Cartró, Rosa Maria Prat i Maria Rosa Nogué.

L’activitat era oberta a la participació ciutadana, amb lectura lliure i voluntària, on la paraula, la poesia, va ser la protagonista. Es van llegir creacions pròpies o d’altres autories i, de manera especial, es van recitar poemes de Manuel de Cabanyes. Destaquem la selecció poètica de Teresa Costa-Gramunt de poemes dedicats a Manuel de Cabanyes.

L’actuació musical va anar a càrrec del duo Delight, format per Naima Ventura i María del Río, docents de piano i cant respectivament l’escola de música Musicàrea de Vilanova i la Geltrú. El vermut va comptar amb la col·laboració de Coquo Càtering i Celler de Viticultors  del Garraf.

Enllaç: https://masiadencabanyes.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *