Primera trobada de l’any 2023 del Col·lectiu Mir Geribert

El Col·lectiu Mir Geribert ha iniciat l’any 2023 amb una trobada a  L’Agrícol, Centre Artístic Penedès, de Vilafranca. A la reunió, han sorgit propostes d’activitats literàries penedesenques i han començat a configurar una nova Mostra d’escriptors penedesencs per al 2024 i s’ha valorat la possibilitat que Vilafranca en sigui la seu.

La reunió va ser molt productiva i es van perfilar propostes sobre conèixer i compartir experiències dels membres del col·lectiu, debat sobre el fet d’escriure, sobre la difusió de la literatura del Penedès i dels escriptors penedesencs, la presència a les llibreries i a les biblioteques.

Un altre punt tractat va ser buscar un paraigua institucional que aculli el col·lectiu per ampliar les possibilitats de programació d’activitats, perquè el Col·lectiu Mir Geribert no té l’objectiu de convertir-se en una entitat.

Actualment el col·lectiu està treballant per l’edició d’un llibre conjunt amb textos on s’hi reflecteixi o s’identifiqui el Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *